Steun Signe
Volg ons

Met wie?

Spieren voor Spieren bindt mensen die met dezelfde gedrevenheid kinderen met een spierziekte steunen. Onze missie ‘alle spierziekten bij kinderen verslaan’ is ambitieus. Het kost heel veel geld en inspanning om mogelijk te maken dat kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandelingen krijgen.

We binden zoveel mogelijk mensen aan ons die daar net als wij vol voor gaan. Die snappen wat het betekent om door te gaan, ook als het moeilijk is. Mensen die impact willen hebben en vanuit persoonlijke motivatie in actie komen om zoveel mogelijk geld op te halen.

Onze ambassadeurs zijn daarbij onze boegbeelden. De topsporters, die weten hoe belangrijk gezonde spieren zijn en wat het betekent om elke dag weer op de toppen van je kunnen te presteren. Onze kind-ambassadeurs die vertellen wat het inhoudt wanneer je een spierziekte hebt. Zij inspireren mensen zoals jij en wij, bedrijven, verenigingen en individuen om geld op te halen of in actie te komen.

Steun Signe

“Ik ben Signe. Ik ben 8 jaar oud. Ik heb een ernstige spierziekte, waardoor ik in een rolstoel zit. Ik kan niet lopen en mijn spieren zijn niet zo sterk. Dat vind ik soms niet leuk. Maar soms wel, zoals nu, omdat ik iets leuks ga doen voor Spieren voor Spieren. Ik ben druk aan het trainen voor een triatlon. Ik ga 38 meter zwemmen, 1,8 kilometer fietsen en dan nog 400 meter hockeyen in mijn rolstoel. Wil jij mij steunen?”

Steun Signe